Maatregelen i.v.m. corona virus #update 10 april

Nu helaas duidelijk is geworden dat alle competities zijn gestopt, is voor de Nevobo-competitie een besluit genomen over de eindstand. Voor Rowi betekend dit dat geen enkel team promoveert of degradeert. Uitgebreide uitleg over het besluit van de Nevobo vind u via: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/31/promotie-degradatie-richting-seizoen-2020-2021

Het bestuur van de ORV neemt over haar competitie op 18 april een besluit. Op het moment dat ook over deze competitie duidelijkheid komt, zullen wij dit kenbaar maken.

Voor wat betreft de trainingen zal het bestuur na 21 april een besluit nemen. Dit is afhankelijk van de landelijke maatregelen die al dan niet na 28 april gehandhaafd blijven.

Daarnaast hebben we besloten het innen van de contributie- en competitiegelden voor het 2e kwartaal uit te stellen van april naar juni. We verwachten voor juni meer duidelijkheid te hebben over het hervatten van de trainingen, zoals hierboven aangegeven. Zodra hier meer duidelijkheid over is nemen we een beslissing over eventuele compensatie in contributiegeld. Omdat de competitiegelden afgedragen moeten worden naar de Nevobo, zien wij helaas geen andere mogelijkheid deze wel zoals gebruikelijk te innen. Dit zal met het innen van het tweede kwartaal in juni gebeuren. 

Onze Technische Commissie (TC) is volop bezig met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Na de ontvangen inventarisatieformulieren, die tot 28 maart ingestuurd konden worden is de TC hard aan het werk zo snel mogelijk met een nieuwe teamindeling te komen. Mocht je nog opmerkingen of vragen hebben over de teamindeling willen we je vragen deze voor 15 april aanstaande per email te richten aan tc@rowi-volley.nl.

Door de huidige omstandigheden ziet de activiteiten commissie geen mogelijkheid ons jeugdkamp op een verantwoorde manier voor te bereiden. Dit betekent dat het kamp dit jaar niet door zal gaan.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn brengen we jullie per mail en onze website op de hoogte. Houdt daarom deze kanalen goed in de gaten!