Mini-info

Voor de jonge jeugd heeft de Nevobo een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is een technisch moeilijke sport, daarom hebben we speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Spelenderwijs leer je allerlei volleybal technieken zoals: service, pass, set-up en smashen. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan balvaardigheid, snelheid en conditie.

Cool Moves Volley is ingedeeld in 6 niveaus. Afhankelijk van je leeftijd en je talent train en speel je op een bepaald niveau. We beginnen op het laagste niveau met vangen en gooien. Maar als snel ga je serveren, onderhands en bovenhands spelen.

Naast trainen is het bij ROWI ook mogelijk om CMV competitie te spelen. Er zijn 9 zondagen per seizoen waarop de kinderen competitie spelen. De kinderen spelen in de ochtend of in de middag een aantal wedstrijden. Deze toernooien worden door verschillende verenigingen in de regio georganiseerd.

Het is niet verplicht om competitie te spelen. Je kunt ook alleen trainen. De mini’s trainen iedere donderdagavond van 17:30 tot 18:30.

Lijkt het jou leuk om eens kennis te maken met volleybal? Dat kan! Bij ROWI mag je 4x gratis mee trainen.

Geef een reactie