Volleybalvereniging ROWI Etten-Leur

Al meer dan 50 jaar is volleybalvereniging ROWI een begrip in Etten-Leur en omstreken. ROWI heeft meer dan 125 leden die ieder op zijn/haar eigen niveau volleybal spelen. Ons Heren 1 team speelt in de 3e divisie en behoort daarmee tot de top van de regio. Onze jongste spelers, de Mini’s, worden spelenderwijs enthousiast gemaakt voor de volleybalsport door middel van de CMV-methode (Cool Moves Volleybal) en leren daarnaast wat het betekend om met elkaar in teamverband te sporten. Tussen Heren 1 en onze Mini’s hebben wij een grote diversiteit aan teams. De NeVoBo teams van ROWI spelen hun wedstrijden in Zeeland, West- en Midden Brabant en een gedeelte van Zuid Holland. De Recreanten teams spelen competitie in de omgeving van Breda.

ROWI is een warme vereniging met een sterke sociale functie. Jeugd, dames, heren, recreanten en selectiespelers gaan hand in hand binnen ROWI. Kennis en ervaring wordt hiermee op een informele wijze met elkaar gedeeld tijdens trainingen en wedstrijden, maar ook tijdens andere activiteiten die de
vereniging organiseert. Daarnaast steekt ROWI veel energie in maatschappelijke projecten zoals naschoolse sportprojecten, clinics op scholen en een bedrijfsvolleybaltoernooi. Middels deze projecten willen we jong- en oud actief laten bewegen, kennis laten maken met volleybal en uiteraard ook met onze mooie vereniging.