Alle ROWI jeugdteams kampioen! 

Het volleybalseizoen zit er weer op. Op zaterdag 13 april speelden de ROWI-teams de laatste (thuis)wedstrijden van het seizoen in Het Turfschip. Er waren deze dag maar liefst drie jeugdteams die kampioen konden worden. Aan de oproep om de teams aan te komen moedigen was goed gehoor gegeven, de tribunes waren gevuld met fanatieke ROWI supporters.

Er werden deze dag twee rondes gespeeld, de eerste ronde om 14 uur en de tweede ronde om 16 uur. Tijdens de eerste ronde moesten de ROWI Jongens B en de Meiden C2 aan de bak. Er heerste een gezonde spanning in de sporthal en er werd volop aangemoedigd vanaf de tribunes. De teams wisten zichzelf op te peppen met opzwepende yells.

Naarmate de tijd verstreek werden er sets gewonnen en kwam de winst dichterbij, opgeven was geen optie. De spanning liep op, maar de Jongens B waren goed op elkaar ingespeeld en haalden in vier sets de winst binnen. De party poppers knalden en de confetti vloog door de zaal. Niet lang daarna wisten ook de Meiden C2 in vier sets de winst binnen te halen, de ontlading volgde, wat een feest!

Om 16 uur gaan de Meiden C1 vol goede moed van start. De meiden weten al snel punten binnen te halen en de sfeer zit er goed in. Ook zij winnen in vier sets van hun tegenstander, wat een overduidelijke overwinning.
De Meiden B waren 2 weken eerder al kampioen geworden met nog één wedstrijd te gaan. Dit betekent dat alle vier de ROWI jeugdteams kampioen zijn geworden, wat een unieke prestatie!

ROWI is trots op de prestaties van de jeugdteams en de kampioenen zullen binnenkort tijdens een training extra in het zonnetje worden gezet en gehuldigd worden. We willen hierbij de trainers bedanken voor hun inzet iedere dinsdag- en donderdagavond, zonder jullie was het niet gelukt. Coaches bedankt voor jullie motiverende woorden tijdens de wedstrijden en organisatie hier omheen. Maar ook dank aan alle extra handjes voor en achter de schermen. We ronden het seizoen 2023/2024 samen feestelijk af!