ROWI Jeugdkamp 2023

Beste jeugdleden, ouders/verzorgers, 
 
Na een aantal jaren van afwezigheid zijn we weer druk bezig met de voorbereidingen voor ons jeugdkamp. We willen dit jaar wederom een onvergetelijk kamp organiseren wat aansluit op alle leeftijden.
Ben je nog nooit mee geweest met een jeugdkamp en wil je weten wat dat eigenlijk inhoudt?
Het jeugdkamp wordt een gezellig weekend waarin sporten, spelletjes en andere leuke activiteiten centraal staan. Gedurende het hele weekend zullen de verschillende activiteiten onder begeleiding van de kampwerkgroep worden uitgevoerd.
 
Dit jaar zal het kamp plaatsvinden op zaterdag 3 en zondag 4 juni. De locatie van het kamp houden we nog even geheim. Samen zullen we slapen in de groepsaccommodatie op deze locatie.
 
Het thema van het kamp is “De vloek van de Farao”. Gedurende het weekend hebben we verschillende activiteiten die binnen dit thema passen, maar ook andere spannende activiteiten.
 
Voor het kamp vragen we een eigen bijdrage van €10 per persoon. Opgeven kan tot en met 15 april. Je kunt je opgeven via de volgende link https://forms.office.com/r/i71xFzB7Sv.
Na de inschrijfperiode krijgen jullie nog een e-mail met verdere informatie. Heb je nog vragen of opmerkingen dan kun je ook altijd even mailen naar pr@rowi-volley.nl
 
Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook!!
 
Sportieve groet,
De kampwerkgroep