Start competitie

Afgelopen week is de volleybalcompetitie weer begonnen. Het Heren 1 team trapte op donderdagavond 20 september af met een 3-2 overwining op Erasmus Volley.
Daarna was het zaterdag 22 september de beurt aan de rest van de NeVoBo-teams. De recreanten starten vanaf 28 september aan hun competitie.

ROWI meisjes B1 – BOK Meisjes B1
Zaterdag 22 september was onze eerste wedstrijd van ROWI meiden B. We zijn een nieuw samengesteld team en spelen voor het eerst met elkaar in de tweede klasse van de B-jeugd. Onze tegenstander was Bok uit Kapelle.
Van tevoren waren we erg zenuwachtig omdat we nieuw zijn en moeten wennen aan ons nieuwe systeem. Zeker toen we moesten inslaan en onze tegenstander zeer hard kon slaan, zonk de moed ons in de schoenen. Maar aangezien het voor onze tegenstander ook nieuw was, werd het toch een gelijkwaardige wedstrijd.

De eerste set ging erg goed, totdat een van onze teamgenoten last kreeg van haar enkel en gewisseld moest worden. We verloren flink wat punten zodat onze tegenstander uiteindelijk op 23 punten kwam te staan. Toch herpakten we onszelf en hebben we met 25-23 de eerste set gewonnen. De tweede set wonnen we makkelijk met 25-17. Helaas verloren we de derde set met 18-25, omdat het even niet liep. We waren daarna wel extra gemotiveerd om de vierde set te winnen en speelden we met veel teamspirit in onze beste opstelling. Het voelde, hoewel we elkaar nog niet heel goed kende, alsof we al jaren met elkaar speelden. We hadden veel plezier in het spel en dat was te zien in de score: 25-12. Uiteindelijk hebben we als een echt team met 3-1 gewonnen en hebben we zin om meer wedstrijden met elkaar te spelen en hopelijk ook te winnen.
Marit Lemmens, speelster Meisjes B1