Seizoensafsluiting 2022/2023

De zomer is in zicht en het volleybalseizoen loopt op zijn einde, op donderdag 29 juni is de laatste training van het seizoen. Om het jubileumseizoen 2022/2023 knallend af te sluiten staan er nog leuke 2 activiteiten op de planning:

  • Op donderdag 29 juni voor alle jeugdleden* een volleybaltoernooi waarbij ieder kind een introducée mee mag nemen;
  • Op donderdag 6 juli voor alle senioren* en vrijwilligers een pubquiz.

(* op basis van de nieuwe teamindeling)

Volleybaltoernooi jeugdleden
We nodigen alle kinderen uit om een ouder/verzorger, broer/zus, vriend/vriendin mee te nemen naar het toernooi. We verwachten iedereen om 18.00 uur in de zaal en zullen dan de teams indelen. Tijdens het toernooi worden meerdere wedstrijden gespeeld.

Let op: rond 19.45 uur is het toernooi afgelopen en volgt de huldiging van de teams die in de tweede seizoenshelft kampioen zijn geworden. Het zou leuk zijn als hierbij zoveel mogelijk familieleden en vrienden aanwezig zijn!

Pubquiz senioren en vrijwilligers
Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom in Café-Zaal De Pastoor, Lange Brugstraat 15 in Etten-Leur. De pubquiz start om 20.30 uur. Wij dragen zorg voor de teamindeling! Voor deze pubquiz vragen we je uiterlijk 30 juni op te geven via de volgende link: https://forms.office.com/e/VHZCeTFB9N

We hopen op veel enthousiaste leden bij deze laatste 2 activiteiten, zodat we het seizoen op een leuke manier af kunnen sluiten!

Groeten,
De Jubileumcommissie