ROWI viert triomfen en gezelligheid in seizoen 23/24

Volleybalvereniging ROWI kijkt met trots terug op een uitzonderlijk seizoen 2023/2024. Het absolute hoogtepunt was dat alle vier de jeugdteams in het voorjaar kampioen zijn geworden. Zowel de Jongens B, Meiden B, Meiden C1 als Meiden C2 hebben hun competitie weten te domineren en het kampioenschap binnengehaald. Deze indrukwekkende prestaties zijn afgelopen donderdag gevierd.

Huldiging van de jeugdteams

De vier kampioensteams zijn feestelijk gehuldigd in het Turfschip. Het was een mooie avond voor de jonge kampioenen, hun families, trainers en alle supporters die hen dit seizoen hebben aangemoedigd. Elk team ontving een NeVoBo kampioensschaal en elke speler ontving een medaille en een tegoedbon voor een “ koude”  traktatie. Als vereniging zijn we ongelooflijk trots op deze prestatie van onze jeugdteams. Het is een unicum dat alle jeugdteams tegelijkertijd kampioen zijn geworden. Hun inzet, teamgeest en doorzettingsvermogen hebben dit succes mogelijk gemaakt.

Heren 1 streed voor promotie

ROWI Heren 1 heeft een sterk seizoen achter de rug in de 3e divisie en leek kans te maken op promotie. De volleybalbond NeVoBo introduceerde een nieuw niveau tussen de topdivisie en de eredivisie, genaamd de superdivisie. Hoewel het Heren 1 team naast promotie greep, blijft de ambitie groot voor het volgende seizoen.

Gezellige activiteiten

Het afgelopen seizoen was niet alleen succesvol op sportief vlak, maar ook gevuld met leuke en verbindende activiteiten. Voor de jeugd waren er onder andere een Sinterklaas- en een carnavalstraining, die beide veel plezier brachten. Het hoogtepunt voor de jeugd was het jeugdkamp, de ROWLYMPISCHE spelen, op 1 en 2 juni, waar 40 jeugdleden aan deelnamen. Voor de senioren was er een gezellige nieuwjaarsborrel en staat de seizoen afsluiting gepland op donderdag 27 juni met een toernooi en afsluitende borrel bij De Pastoor.

Succesvolle paaseitjesactie

De jaarlijkse paaseitjesactie in samenwerking met AH Pollemans was wederom een groot succes. Door de verkoop van paaseitjes is er een mooi bedrag opgehaald voor de clubkas. Dit geld zal worden gebruikt voor de jeugdactiviteiten.

Traditioneel Bedrijventoernooi Op 23 maart vond de 24e editie van het traditionele Bedrijventoernooi plaats, dit keer voor het eerst in sporthal Trivium. Het toernooi werd afgesloten met de traditionele loterij en een feestelijke bijeenkomst in de kantine. Het evenement trok veel enthousiaste deelnemers (15 teams) en supporters, wat zorgde voor een geweldige sfeer. Overall winnaar was team De Pastoor.