ROWI Meiden C1 Kampioen!

In navolging van ROWI Meiden A1, kon zaterdag 10 december ROWI meiden C1 ook kampioen van de eerste seizoenshelft worden. Onderweg naar de wedstrijd in Tilburg was er door het team al druk gerekend. De voorsprong op de nummer 2, Vridos, was 1 punt dus een 4-0 overwinning op Volley Tilburg MC1 met daarna nog 1 wedstrijd te gaan, zou ROWI al kampioen maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, want de vorige wedstrijden waren echte thrillers, de laatste had ROWI met 3-2 nipt gewonnen.

Met veel herrie in de grote hal van Volley Tilburg werd met gezonde spanning aan de wedstrijd begonnen. De eerste set won ROWI vrij gemakkelijk van de veelal lange meiden van Volley Tilburg. Daarmee gingen de ROWI-meiden zich realiseren dat de overwinning wel een mogelijkheid was en begon de spanning groter en groter te worden. Onverwachte foutjes namen toe maar de tips, die trainer Leo ze mee had gegeven, werden goed opgevolgd en zo werden ook set 2 en 3 gewonnen. Set 4 werd super spannend en ROWI liep snel een achterstand op. Hard werkend werd het verschil weer ingehaald en kon ROWI de tegenstanders van Volley Tilburg telkens 2 puntjes achter zich houden.

De overwinning werd binnen gehaald waarop een vreugdedansje volgde. Een knappe overwinning waardoor Vridos ze niet meer in kan halen. Komende zaterdag kunnen de Meiden C1 de kers op de taart zetten door vrijuit te spelen en de punten ook bij Vridos mee naar huis te nemen. Top gedaan meiden, gefeliciteerd!