Nieuwe ROWI-shirts en pasavond 22 juni

Een tijdje geleden mochten er gestemd worden over het nieuwe Rowi shirt. Na deze stemming was het heel duidelijk welk shirt de voorkeur had. Met grote meerderheid is dit het nieuwe ROWI shirt geworden! Truck Drivers International gaat al onze shirtjes sponsoren, hier zijn we enorm blij mee! Bedankt voor deze mooie sponsoring.

Mocht je iemand weten of zelf interesse hebben in sponsoring dan kan dat natuurlijk, we zijn met de kledingcommissie druk bezig met verdere uitbreiding van de kledinglijn. Denk hierbij aan rode sportbroekjes, tassen, bidonrekken en trainingspakken. Hiervoor zijn we nog op zoek naar sponsors. Neem zeker contact op het met het bestuur ( petra.devogel@rowi-volley.nl) mocht je interesse hebben in sponsoring. Wij zullen binnenkort hier meer informatie over delen.

Op donderdag 22 juni zal Rowi samen met Bruba Sport een pasavond organiseren (exacte tijden volgen nog).Wij vragen alle wedstrijd spelende C en B junioren en senioren deze avond een shirt te komen passen!!!  Ouders van jeugdleden mogen hierbij aanwezig zijn als ze dat willen.Zo kunnen wij het komende volleybalseizoen starten in onze nieuwe shirts.Mocht je deze avond echt niet kunnen, dan kun je de week erna het shirtje in de winkel van Bruba Sport passen (Bisschopsmolenstraat 2 Etten-Leur). Vervolgens graag je naam, team en maat shirt doorgeven op het volgende emailadres: petra.devogel@rowi-volley.nl

Deze avond ben je ook in de gelegenheid om een rood broekje via Bruba Sport aan te schaffen en hopen we ook de rest van de kledinglijn te kunnen presenteren.