Home

Seizoen 2022-2023

De kop is eraf in de competitie. Met een goed begin voor bijna alle teams. Ook de mini’s hebben afgelopen zondag hun 1ste toernooi gespeeld in Oosterhout.

Het trainingsschema voor de maand oktober staat weer online. Vanwege wedstrijden op donderdag van Heren 1 kan het zijn dat je traingingstijd aangepast is.

Voorzitter m/v

Rowianen, ouders/verzorgers en andere belangstellenden,

Graag vragen wij jullie aandacht voor de vacature Voorzitter van onze vereniging. Henk vermunt heeft in de Algemene Ledenvergadering 2020, aangegeven zich niet meer herkiesbaar te stellen als voorzitter van ROWI. 

Ken jij iemand die past in het via de mail verspreidde functieprofiel, of ben jij dit zelf, dan zijn wij op zoek naar jou!

Kandidaten kunnen zich via een mail aan de secretaris aanmelden.

Help jij mee om onze nieuwe voorzitter te vinden?

Het bestuur van ROWI

Start CMV Competitie

De CMV Competitie gaat zondag 26 september weer van start. Voor al onze CMV teams is er weer een teampagina aangemaakt. Via deze pagina delen we de teamindeling, wedstrijdkalender, speelschema’s, uitslagen, spelregels en nieuwsbrieven.
Vindt jou team via Competitie > Mini’s.

MEISJES A en JONGENS C

Namens het bestuur en de leden van ROWI gefeliciteerd.

Een mooie prestatie

Op naar de 2de helft van het seizoen.

Speelschema CMV Competitie (mini’s) 2019-2020

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Langzaam maar zeker worden alle wedstrijden weer gepland. Zo zijn de speeldagen van onze CMV (mini) spelers al bekend. Misschien handig om alvast in de agenda’s te noteren!? Teamindeling van de mini’s wordt gemaakt zodra de trainingen weer begonnen zijn. Je vind de informatie over de speeldagen op de miniteam pagina’s onder het kopje competitie.

Nederlands Recreanten Kampioenschap

.

Rowi Recreanten Heren behaalden 13 juni j.l. de 3e plaats tijdens het Nederlands Recreanten Volleybal Kampioenschap!! Om ons mee te nemen schreven ze een leuk verslag van deze dag, dit lees je hier.

Start competitie

Afgelopen week is de volleybalcompetitie weer begonnen. Het Heren 1 team trapte op donderdagavond 20 september af met een 3-2 overwining op Erasmus Volley.
Daarna was het zaterdag 22 september de beurt aan de rest van de NeVoBo-teams. De recreanten starten vanaf 28 september aan hun competitie.

ROWI meisjes B1 – BOK Meisjes B1
Zaterdag 22 september was onze eerste wedstrijd van ROWI meiden B. We zijn een nieuw samengesteld team en spelen voor het eerst met elkaar in de tweede klasse van de B-jeugd. Onze tegenstander was Bok uit Kapelle.
Van tevoren waren we erg zenuwachtig omdat we nieuw zijn en moeten wennen aan ons nieuwe systeem. Zeker toen we moesten inslaan en onze tegenstander zeer hard kon slaan, zonk de moed ons in de schoenen. Maar aangezien het voor onze tegenstander ook nieuw was, werd het toch een gelijkwaardige wedstrijd. Lees “Start competitie” verder

START van de training

Beste Rowiaan,

Na een hete zomer, zijn we opgeladen voor weer een jaar heerlijk volleyballen!

Op 23 augustus staat voor iedereen alweer de eerste training van het nieuwe seizoen gepland.
De (nieuwe) teams zijn gevormd, het trainingsschema en alle noodzakelijke voorbereidingen zijn gereed.

Op donderdag 20 september zal voor de Heren1 de eerste wedstrijd van het seizoen plaatsvinden in het Turfschip, waarnaar op zaterdag 22 september de overige NeVoBo teams weer van start zullen gaan met een thuisronde.

De ORV-teams zullen later starten. Leuk als je ook bij de andere teams eens komt kijken.
Iedereen een heel goed en sportief seizoen wensen en tot snel in de zaal!

Wist je dat…

foto-like-kim
Moe maar voldaan kom je onder de douche uit. Samen met je team heb je weer gestreden voor de winst. Samen proosten jullie in de kantine op de overwinning. Maar… door het harde werken heb je toch flinke honger gekregen.

Sinds januari 2017 heeft ’t Turfschip een speciale kleine kaart voor sporters. Aangepaste lagere prijzen voor een kleine snack voor na je wedstrijd of training. Vraag aan één van de medewerkers naar de prijzen en het assortiment.

10 Vragen aan ….

kim-vraagteken.
De eerste editie van onze nieuwe rubriek; ’10 vragen aan…’
Iedere maand stellen we 10 vragen aan een uitgekozen Rowi-lid.
We vragen of deze persoon de 10 vragen zo eerlijk mogelijk in wil vullen. Voor deze eerste editie is onze voorzitter Henk Vermunt uitgekozen. Zal hij nog gekke hobby’s hebben of leuke volleybalmomenten met ons willen delen?
Lees snel verder en leer onze voorzitter beter kennen.
.. Lees “10 Vragen aan ….” verder