ROWI 50 Jaar

Rowi bestaat in 2023 alweer 50 jaar, dit zal niet geruisloos voorbij gaan. Gedurende het jaar worden meerdere activiteiten georganiseerd, houd deze pagina in de gaten omtrent informatie hierover.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen via PR@rowi-volley.nl

Geslaagd jubiliemfeest op zaterdag 21 januari 2023
Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zaterdag zover; het 50-jarig jubileumfeest. De feestcommissie kijkt terug op een geslaagde dag en hoopt dat alle (oud)leden ook van de festiviteiten hebben genoten.

Het programma start zaterdagmiddag om 14 uur. Maar liefst 38 jeugdleden hebben zich aangemeld en we verzamelen in Etten-Leur om vervolgens samen met auto’s naar Snowworld Rucphen te gaan. Bij Snowworld wordt iedereen voorzien van een helm en snowboots en daarna kunnen de gevormde teams de sneeuwhal in. Hier worden verschillende spellen in de sneeuw gedaan waarbij de teams tegen elkaar strijden.

Aan het eind van de middag vertrekken we naar ’t Witte Paard waar de seniorenleden en introducees vanaf 17.30 uur bij de feestelijkheden aansluiten. We genieten met zijn allen van een buffet en om 20 uur arriveren ook de oud-leden en start de feestavond in het café. Leuk dat zoveel (oud)leden en introducees aanwezig zijn en zich hebben gekleed volgens de dresscode; a touch of ROWI (Rood-Wit). Ook de locatie is geheel in stijl versierd en op een grote televisie zijn foto’s te zien van de afgelopen 50 jaar.

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en voor de hulp in welke vorm dan ook!

Voor alle foto’s, zie de galerij.