Maatregelen i.v.m. corona virus #update 12 maart

In verband met het coronavirus en de maatregelen die het kabinet vanmiddag bekend heeft gemaakt worden alle volleybalwedstrijden en trainingen t/m dinsdag 31 maart afgelast.

Dit geldt voor zowel de NeVoBo als ORV teams. Wij volgen hiermee als vereniging het advies van het NOC*NSF, landelijke en lokale instanties op.

Het kabinet raadt daarnaast aan om ook sociale evenementen, met meer dan 100 personen, af te gelasten. Helaas hebben we daarom besloten dat het jaarlijkse bedrijventoernooi, gepland op zaterdag 21 maart, wordt uitgesteld. Alle deelnemende teams worden per mail op de hoogte gebracht over deze maatregel en de gevolgen hiervan.

Wat de gevolgen zijn voor de overig geplande activiteiten (b.v. Eindfeest en jeugdkamp) is op dit moment nog onduidelijk.

Wij staan in nauw contact met de NeVoBo en de ORV over het verdere verloop van de competities.

Zoals wij in eerder berichtgeving aangaven staan wij volledig achter alle maatregelen/adviezen die door het kabinet, landelijke en lokale instanties worden gecommuniceerd. Wij hopen op begrip van alle leden.

Bij ontwikkelingen vanuit instanties, de NeVoBo of de ORV brengen we jullie via de mail en onze website op de hoogte. Houdt deze kanalen dus goed in de gaten!

Met sportieve groet,
Bestuur Volleybal Vereniging Rowi