Succesvolle wedstrijddag in Het Turfschip

Zaterdag 14 oktober stonden er 4 wedstrijden gepland in de sporthal van “Het Turfschip”.
Om 15:00 trapten Meisjes A en Gemengd C af.
Meisjes A was gebrand om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Iets wat dit seizoen nog niet gelukt was. Desondanks startten ze wat moeizaam en was het zoeken naar de juiste positie in het veld. Langzaamaan ging het beter en werd er geknokt voor ieder punt. Na 4 sets was het gelijk en moest er een beslissende 5de set gespeeld worden. Met de steun van het publiek en de andere teams werd deze set gewonnen.
Tergelijkertijd speelde ook Gemengd C hun wedstrijd. Zij wilden de lijn van overwinningen voortzetten en de kopposititie in de poule verstevigen. Ze trakteerden het publiek, samen met hun tegenstander, op een leuke en sportieve wedstrijd. Gemengd C trok uit eindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 3-1.

In de tweede ronde was het de beurt aan Dames 1 en Heren 1.
Dames 1 had weinig moeite met Stevo Ds2. Hierdoor kregen de “jeugdige” nieuwkomers in het team gelegenheid spelminuten te pakken. Een mooie 4-0 overwinning was het resultaat.
De wedstrijd van Heren 1 werd gestart met een “Mini van de Week“. Caroline had er veel zin in en mocht zelfs de wedstrijd starten met een mooie rally.
Daarna was het de beurt aan de mannen zelf. Ze startten sterk en wonnen de 1ste set. De tegenstand van VCN was in de 2de set groot en zij wonnen deze set. Daarna heeft ROWI met degelijk spel de wedstrijd naar zich toegetrokken. Een mooie 3-1 overwinning als resultaat.

Op zaterdag 4 november spelen alle teams weer thuis, deze wedstrijddag begint om 15:00.