Maatregelen i.v.m. corona virus # update 24 maart

Naar aanleiding van de persconferentie van 23 maart zijn nieuwe en strengere regels door onze regering uitgevaardigd. Een ervan is dat evenementen en samenkomsten ongeacht de grootte van deze tot 1 juni niet toe te staan.

Op woensdag 18 maart maakte de volleybalbond Nevobo al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.

Dit betekent dat ook alle reeds geplande CMV-/recreantentoernooien etc. die nu nog in de periode ná 6 april ingepland zijn ook uit het programma van de Nevobo gehaald zullen worden.

Daarnaast heeft bestuur van ORV Breda tot haar spijt het besluit moeten nemen, om net als de Nevobo, de ORV Breda competitie te moeten stilleggen. Dit betekent dat er dit seizoen geen ORV-competitie meer gespeeld gaat worden. De gevolgen hiervan, ook voor het komende ORV-seizoen worden in de bestuursvergadering van 15 april besproken en daarna met de leden worden gecommuniceerd.

Al met al een heel ander sportief einde van dit seizoen dan iedereen gewenst en verwacht heeft.

Met sportieve groet,
Namens het bestuur ROWI