Just Dance Sponsor Actie

De zon begint te schijnen, de zomer is in zicht. Nog op zoek naar een leuke activiteit om samen met je team het seizoen af te sluiten? Of ben je in voor een gezellig feestje? Lees dan verder.. we hebben iets leuks voor jou!

.
In samenwerking met de organisatie van Just Dance kun je t/m zondag 6 mei een speciaal (team)ticket kopen. Dankzij deze samenwerking krijgen wij als ROWI, bij elk verkocht ticket, een sponsorbedrag van de organisatie cadeau! Als je team compleet is, dus minimaal 6 spelers, dan krijgen jullie bij aankomst een gepersonaliseerd bierblad cadeau en maak je kans op een compleet verzorgde pre-party van Just Dance!

.
Tickets zijn te koop voor een prijs van €25,- per stuk, via Denise Mertens en Kim van den Bosch. Stuur een mail naar denise.mertens1@gmail.com of spreek Denise of Kim aan in de sporthal. Mocht je al een ticket hebben gekocht online, maar wil je graag dat je hiermee alsnog de vereniging sponsort, dat kan! Neem contact op via bovenstaand mail adres en zij zal ervoor zorgen dat je ticket omgezet wordt naar een teamticket!

.
Just Dance is hét gezelligste Dance/Disco feest in de regio met de lekkerste hits van de jaren 60’s tot nu. Zaterdag 16 juni is het weer zover. Ook dit jaar zal het feest  plaats vinden in Brabantpark, Etten-Leur. Dit jaar komen onder andere: Snollebollekes, André Hazes jr. en Charly Lownoise & Mental Theo een feestje bouwen.
Daar wil je toch bij zijn!? Dus twijfel niet en bestel je kaarten snel!