Algemene Regels

Clubtenue

Ieder competitiespelend lid dient in een clubtenue te spelen. Het clubtenue bestaat voor alle leden uit een shirt en daarbij een rode broek, zodat het past bij de clubkleuren rood met wit. Op ieder shirt wordt in ieder geval het Rowi-logo, het rugnummer en de sponsor vermeld. Voor zowel de reguliere Nevobo spelers als de recreatieve spelers is het officiële Rowi-wedstrijdshirt verplicht.

Voor de mini’s binnen onze vereniging worden shirts ter beschikking gesteld ten behoeve van de minicompetitie speeldagen. Voor de rest van de leden dient het clubtenue voor eigen rekening te worden aangeschaft. De kosten van de tenues zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn worden deze hier kenbaar gemaakt.

Aandachtspunten

De technische commissie vraagt aandacht voor de volgende zaken. Regelmatig zien wij tijdens wedstrijden of trainingen Rowi-leden die niet in de ??juiste outfit? op het veld staan. Dit gaat over de kleding en over sieraden. Om te volleyen heb je zaalschoenen nodig. In sporthallen geldt dat je niet mag sporten met gymschoenen met een zwarte/donkere zool. Let hier op als je volleybalschoenen gaat kopen, er zijn sporthallen waar hier streng op gecontroleerd wordt. Zo voorkom je problemen bij wedstrijden.

Voor je veiligheid is het ten strengste af te raden om te volleyballen met ringen en oorbellen. Een bal op je vinger of als je in het net blijft haken, kunnen vervelende blessures opleveren. Ook piercings kunnen beter afgeplakt worden. Verder is het aan te bevelen om lange haren vast te maken in een staart.

De trainers zullen gevraagd worden om hier op te letten.