Maatregelen i.v.m. corona virus #update 18 maart

De ontwikkelingen omtrent het Corona-virus volgen elkaar snel op. Afgelopen maandag is aangegeven dat het waarschijnlijk is dat we er voorlopig nog niet zijn. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en als (bescheiden) onderdeel daarvan de competities, die door onze teams worden gespeeld.  

De Nevobo heeft ondertussen ook de conclusie getrokken dat de huidige zaalcompetities van de Topdivisie en lager niet meer uitgespeeld zullen worden. Kijk voor meer informatie op onderstaande link: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt

Vanaf het moment dat er weer gesport kan worden in Nederland, zal de Nevobo trachten toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

Dit betekent in ieder geval ook dat de CMV-toernooien die nu nog in de periode ná 6 april gepland staan vooralsnog blijven staan. Voor die toernooien waar dit in competitieverband was, vervalt het competitie-aspect en worden dit ‘losse’ toernooien.

We begrijpen dat al deze informatie mogelijk meer vragen oproept, maar wij vonden deze informatie dermate belangrijk dit toch met jullie te delen.

Wat verder de gevolgen voor rechten op wedstrijdklasse van onze verschillende teams zullen zijn is ook nog niet bekend, evenals eventuele gevolgen voor de ORV-competitie.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn brengen we alle leden per mail en onze website op de hoogte. Houdt daarom deze kanalen goed in de gaten!!

Met sportieve groet,
Bestuur Volleybal Vereniging Rowi